Notyfikuję iż spis pod podanym linkiem jest aktualny.
https://docs.google.com/document/d/1mnHaWnnTIBMeXPGIg5TnMx5OLJffe_qy/edit?usp=sharing&ouid=112608050033994425199&rtpof=true&sd=true
Interaktywna Mapa RzeczpospolitejRe: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejNotyfikuję iż spis pod podanym linkiem jest aktualny.
https://docs.google.com/document/d/1mnHaWnnTIBMeXPGIg5TnMx5OLJffe_qy/edit?usp=sharing&ouid=112608050033994425199&rtpof=true&sd=true Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejCzy Jaśnie Pan coś sprzedawał za ten czas? Na przyszłość, proszę sobie zaznaczać jeszcze oddzielne dla mapy że coś jest nowszego. Uprości mi to dodawanie żeby nie sprawdzać cały spis każdego razu. Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejSprzedać nic nie sprzedałem. Mogę zaraz zakolorować co dopisałem
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejTo by było bardzo miło) Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejNa czerwono są nowe nabytki z ostatnich dwóch miesięcy
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejA jak robimy z Sanokiem, Mości Książę?
Czy może już zmieniliście? Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejZamieniłem na Birczę
Re: Interaktywna Mapa RzeczpospolitejBardzo dziękuję, Jaśnie Oświecony Książę.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||