Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz Ceremoniału
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz CeremoniałuDysponujemy pewnymi grafikami zrobionymi już wcześniej pewnie gdzieś w 2021. Można by z tego skorzystać. Raczej nie ma szans aby zrobić coś od nowa. Nie ma takich ludzi, nie ma takich umiejętności i wolnego czasu. Można skorzystać z obecnie dostępnych. I wtedy ewentualnie dorobić brakujące.
/-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz CeremoniałuAle Pan Olizar przecież wyżej zaoferował swoje usługi artystyczne.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Re: Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz Ceremoniału
Może Pan Orański nie wierzy w moje możliwości amatorskiej grafiki lub jest zmęczony tak często mi premię ze skarbu państwa wypisywać)) Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz Ceremoniału
Kończy mi się papier pod te czeki A tak na poważnie, to jeśli Pan Olizar chciałby spróbować to może zapoznać się z tym co już było tworzone i można spróbować. Tylko potrzebna byłaby próbka pracy. Jeden przykład byśmy ustalili, czy idziemy w to dalej, bo inaczej nie ma sensu jak Pan Olizar wykona pracę a my uznamy, że jednak nie. /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Komisja ds. Reformy Orderów i Odznaczeń oraz CeremoniałuZrobiłem mapę, żeby lepiej pobierać podatki, które, jak rozumiem, zniesiono)))
Pokażcie, jakie chcecie medale, a ja powiem czy potrafię zrobić serię w jednakowym stylu. Stążki bez problemów mogę ujednolicić. Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]()
• Strona 2 z 2 • 1, 2