|
przez Maksymilian Teodor I » 25 lip 2012, 09:59
Cieszy mnie, że Rzeczpospolita uczy się od Austro-Węgier. Jestem bardzo dumny, że Austro-Węgry są tak wielkim wzorem dla Rzeczpospolitej
-
-
- Gość zagraniczny
-
- Medale: 1
-
przez Marek Wiktorowicz » 25 lip 2012, 14:22
Maksymilian Teodor I napisał(a):Cieszy mnie, że Rzeczpospolita uczy się od Austro-Węgier. Jestem bardzo dumny, że Austro-Węgry są tak wielkim wzorem dla Rzeczpospolitej
Co konkretnie ma na myśli Wasza Cesarska i Królewska Mość? Aleksander Trzaska-Chojnacki napisał(a):Wielmożny Panie Sforza Gratuluję incjatywy, sam bym nie umiał tak zrobić.
Dziękuję, Szlachetny Panie Aleksandrze. Aleksander Trzaska-Chojnacki napisał(a):Wydaje mi się że strona jest trochę za nowoczesna, nie nawiązuje do XVII wieku, ale jest to moje prywatne zdanie pozdrawiam
No cóż, w nowożytności stron nie było, więc nie bardzo wiem jak oddać klimat Ale postarałem się o wplecenie motywów dwóch Narodów: mamy Orła i Pogoń w tle strony i przy logo.
/-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino
-
-
- Zmarły
-
- Medale: 13
-
-
-
-
-
przez Maksymilian Teodor I » 25 lip 2012, 17:22
Dokładnie to co napisałem Cieszę się po prostu, że Rzeczpospolita tak wiele czerpie z Austro-Węgier i że Monarchia jest inspiracją dla Rzeczpospolitej
-
-
- Gość zagraniczny
-
-
przez Emilia Radziwiłłówna » 25 lip 2012, 17:31
W rzeczy samej, stronka jest piękna
(-) Jej Książęca Wysokość Emilia Maria Katarzyna Elżbieta apo Zep z domu Radziwiłł, księżna surmeńska i mediolańska etc.,
-
-
- Zmarły
-
-
- Wykształcenie: brak
przez Marek Wiktorowicz » 25 lip 2012, 17:32
Chodziło mi o wskazanie, w czym konkretnie, Wasza Cesarska i Królewska Mość Obawiam się, iż tworząc stronę RON wzorowałem się na stronie Królestwa Dreamlandu (chociażby podświetlane bannery). Portret króla to pomysł zaczerpnięty przeze mnie z surmeńskiego Pałacu w Kaharonei (też tworzyłem stronę). Chciałem wiedzieć po prostu, co dokładnie się powtórzyło i czy to przypadek, czy też mimowolnie i nieświadomie coś zaczerpnąłem z Monarchii (której strona, przyznaję, robi na mnie wrażenie; pokazuje, że można cuda zdziałać z PHP Fusion ). Bo Wasza Miłość mówi o stronie, jak rozumiem? Czy o polityce?
/-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino
-
-
- Zmarły
-
- Medale: 13
-
-
-
-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Archiwum Państwowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|