Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i mili
• Strona 1 z 1
Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i miliPrzychodzę dziś do państwa z moją pracą magisterską. Moja praca ma za zadanie przedstawić jej czytelnikom oraz rozpocząć analizę zjawiska konfederacji i rokoszy w Rzeczypospolitej Obojga Narodów, skupiając się na ich wpływie na relacje między demokracją a anarchią, oraz generalnie ich rolą w rozwiązywaniu różnych sporów politycznych, czy militarnych w tym okresie. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iGratuluję pracy! Mimo kilku niedociągnięć (największym z nich jest brak bibliografii i odnośników), w sposób bardzo obszerny (jak na standardy mikronacyjne) została przeanalizowana rola konfederacji w rzeczywistej, jak i naszej wirtualnej RON. Jeszcze raz gratuluję i doceniam włożoną pracę.
Plus ratio quam vis
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iGratuluję ciekawej pracy! Oby więcej takich sukcesów!
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i
Przez wzgląd na to iż pisałem tę pracę przez kilka dni, a w dniu w którym ją wysłałem, to uczyniłem to późno, stąd niedopatrzenie i nie wstawienie bibliografii i odnośników. Nie mniej dziękuję za dobre słowo.
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia. Mam nadzieję, że już niedługo dane będzie nam przeczytać pańską pracę bakałarską. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i
Nie wiem jeszcze nawet czy w poczet żaków zostanę przyjęty. Mój wniosek nadal w rozpatrzeniu abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iZ tego co wiem to Rektor ma jeszcze przed skończeniem przerwy świątecznej wydać odpowiednie decyzje. Pewnie dziś lub najwyżej jutro.
/-/ Jerzy IV
• Strona 1 z 1