Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i mili
• Strona 1 z 1
Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i miliPrzychodzę dziś do państwa z moją pracą magisterską. Moja praca ma za zadanie przedstawić jej czytelnikom oraz rozpocząć analizę zjawiska konfederacji i rokoszy w Rzeczypospolitej Obojga Narodów, skupiając się na ich wpływie na relacje między demokracją a anarchią, oraz generalnie ich rolą w rozwiązywaniu różnych sporów politycznych, czy militarnych w tym okresie. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iGratuluję pracy! Mimo kilku niedociągnięć (największym z nich jest brak bibliografii i odnośników), w sposób bardzo obszerny (jak na standardy mikronacyjne) została przeanalizowana rola konfederacji w rzeczywistej, jak i naszej wirtualnej RON. Jeszcze raz gratuluję i doceniam włożoną pracę.
![]() Plus ratio quam vis
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iGratuluję ciekawej pracy! Oby więcej takich sukcesów!
![]() Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Dziekan gdański Kanclerz Wielki Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i
Przez wzgląd na to iż pisałem tę pracę przez kilka dni, a w dniu w którym ją wysłałem, to uczyniłem to późno, stąd niedopatrzenie i nie wstawienie bibliografii i odnośników. Nie mniej dziękuję za dobre słowo.
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia. Mam nadzieję, że już niedługo dane będzie nam przeczytać pańską pracę bakałarską. ![]() ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych i
Nie wiem jeszcze nawet czy w poczet żaków zostanę przyjęty. Mój wniosek nadal w rozpatrzeniu ![]() Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Dziekan gdański Kanclerz Wielki Re: Rola konfederacji w rozwiązywaniu sporów politycznych iZ tego co wiem to Rektor ma jeszcze przed skończeniem przerwy świątecznej wydać odpowiednie decyzje. Pewnie dziś lub najwyżej jutro.
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
• Strona 1 z 1