Poglądowo wygląda to tak
Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...![]() Poglądowo wygląda to tak Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...
Czy coś jeszcze jest co trzeba zrobić? Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Plan konkretny. Sądzę, że jeśli się uda w całości, to będzie to już pierwszy większy sukces Urbino, w ostatnim czasie. Zawsze będzie można dodawać jakieś kolejne punkty do planu. Na ten moment są 3 zadania, trzeba je zrobić i po przyjacielsku doradzam, wykonać je wpierw a potem myśleć o następnych "szczytach do zdobycia". Na niektóre osoby bowiem spora ilość zadań działa demotywująco. A przecież chcemy wszyscy aby Urbino odrodziło się, a nie ponownie zamarło i popadło w marazm. Dobro Urbino leży w dobrym interesie RON. ![]() ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...Zatem skoro nie ma sprzeciwu zaraz wydam decyzję o relokacji, tutaj pojawia się prośba do RON o zgodę innych państw.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...Co do trzeciego to przydałoby się zrobić spis ziemi, to zostawię, żeby JKM Samuel ustanowił je wedle swojej woli.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...Przepraszam, że się tak wtrącę, ale czy relokacja najpierw nie powinna uzyskać aprobaty wszystkich/większości państw Rady Vaarlandu? Co prawda to formalność, ale zawsze lepiej tak niż na własną rękę.
Adelajda Radziwiłłówna Księżna Seniorka Acri i Monako Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...Czyli stało się co się stać miało.
Z tą ziemią dla mnie to spokojnie nie spieszy mi się i nie zasłużyłem zbytnio. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Tak, czekamy na dyplomacje RON, żeby uzyskać zgody. ![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Może warto byłoby w dekrecie posłużyć się aktualną mapą? Nic to nie zmieni, ale ta mapa trochę odbiera mu powagi. ![]() Plus ratio quam vis
Re: Debata publiczna - Co ulepszyć, zmienić...A ma Pan aktualna mapę, która mógłbym się posłużyć?
Ja znalazłem taką z 11 września 2023r. ![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||