VI Sejmik Koronny w GniewieRe: VI Sejmik Koronny w GniewieReal nie zagwarantuje mi codziennej aktywności niestety. Nie chcę Waszmościów zawieść
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: VI Sejmik Koronny w GniewieTo moze Mosci Kanclerz? Chyba, że jednak Imc Maurycy czuje się na siłach
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: VI Sejmik Koronny w GniewieMości Maurycy!
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: VI Sejmik Koronny w GniewieMości Maurycy nie daj się Waść prosić
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Kasztelan Pomorski, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() Re: VI Sejmik Koronny w GniewieMości Maurycy, to jaka jest Twoja ostateczna decyzja? Przyjmujesz godność?
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: VI Sejmik Koronny w Gniewie
Ponawiam pytanie abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: VI Sejmik Koronny w GniewieMości Hetmanie prosimy o określenie się.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: VI Sejmik Koronny w GniewieNie chcę. Wolałbym uniknąć sytuacji jak dziś że ledwo miałem czas na jakieś krótkie odpowiedzi, więc sejmiku nie poprowadził bym.
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: VI Sejmik Koronny w GniewieDziękuję za odpowiedź.
Zatem po odmowie Mości Maurycego czekam na kolejną kandydaturę. abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: VI Sejmik Koronny w GniewieProponuje Wasza Eksclencje, jak Koniarza
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Kasztelan Pomorski, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||