X Sejmik Litewski w KodniuRe: X Sejmik Litewski w KodniuZa
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto, ![]()
Re: X Sejmik Litewski w KodniuZa
Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Re: X Sejmik Litewski w KodniuZA
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: X Sejmik Litewski w KodniuCzekamy jeszcze na księdza dziekana i Jego głos.
Re: X Sejmik Litewski w KodniuZA
Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Kanonik gdański Kanclerz Wielki Re: X Sejmik Litewski w KodniuWKM, Panowie Bracia, oto przedstawiam projekt laudum sejmiku litewskiego.
Proszę o oddanie głosu, czy laudum w takiej wersji jest akceptowane. Czy WKMość pragnie ze swojej strony obdarować kogoś medalem, orderem lub w innej formie?
Re: X Sejmik Litewski w KodniuTak, nadam odpowiednie ordery, jednakże zrobię to jutro(dzisiaj) popołudniu, więc proszę poczekać na mnie.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: X Sejmik Litewski w KodniuPrzepraszam za post pod postem, postanowiłem z obdarowaniem poczekać do 1 marca.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: X Sejmik Litewski w KodniuJako, że miałem potężny atak realiozy, a na nasze mikronauckie, fabularnie miałem przeziębienie podczas kuligu, to nie dane mi było jeszcze złożyć gratulacji Panom i Pani szlachcie, z okazji sejmiku oraz wyniesienia do wyższych godności ziemskich. Dlatego serdeczne gratulacje.
Vivat Król! Vivat Rzeczpospolita! /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: X Sejmik Litewski w KodniuPrzepraszam za moją nieobecność. Nadal będę rzadko bywał. Zapraszam na ucztę i zabawę, nawet jak mnie nie będzie kolejne kilka dni
![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||