W tym wątku proszę składać wszelakie wnioski i prośby związane z Towarzystwem i ŚZF.
Wnioski i prośby
• Strona 1 z 1
Wnioski i prośbyW tym wątku proszę składać wszelakie wnioski i prośby związane z Towarzystwem i ŚZF.
Re: Wnioski i prośby1) Władcy Rzeczypospolitej: Król Polski Mikołaj Hrychowicz 2) Władcy Rzeczypospolitej: Wielki Książę Litewski Mikołaj Hrychowicz
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Wnioski i prośbyZgodę udzielam! Jednak mam jedno pytanie. Czy JO napisze w sprawie emisji do JE Helwetyka, czy ja mam to zrobić?
Skazany na karę śmierci, infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Wnioski i prośby
Będę potrzebował jeszcze parametrów nakładu (zbliżonych do podanych przez kalkulator), daty (proponuję od 6 lutego wzwyż, bo w tym przypadku znaczek nie jest emitowany, jak rozumiem, z okazji święta) oraz informacji, czy to dwa odrębne znaczki, czy też robimy jeden znaczek składający się z dwóch części: polskiej i litewskiej.
Re: Wnioski i prośbyNapisałem do pana Helwetyka pw w tej sprawie.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Wnioski i prośbyDokładam się do serii - Władcy Rzeczypospolitej: Król Polski August Ludwik II
![]()
Re: Wnioski i prośby
Takie pytanie: Czy nie lepiej by było dać królewskich imion na znaczek? Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz p.o. Kanclerza Wielkiego Kasztelan brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Wnioski i prośbyRobiłem, jak było przy tym znaczku, ale zaraz mogę to zmienić. EDIT: ![]() Bardzo proszę.
Re: Wnioski i prośbyMam takie pytanie, czy ktoś miałby chęć i czas zrobić znaczek na Boże Narodzenie? Myślę, że byłoby warto. Pytanie, czy ma ktoś czas, możliwość i chęć.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz p.o. Kanclerza Wielkiego Kasztelan brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Wnioski i prośbyJeśli nikt inny nie zechce mogę zrobić, choć chyba dość ciężko byłoby znaleźć coś świątecznego i sarmackiego zarazem, sam kojarzę chyba tylko taką szopkę z Sandomierza z XVIII w.
![]() Albo malarstwo religijne, chociaż też nie jestem przekonany.
• Strona 1 z 1
Powrót do Główny Urząd Menniczy i Pocztowy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||