Towarzystwo ŚZF w WarszawieRe: Towarzystwo ŚZF w WarszawieMyślę, że może to być herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów, np. ten:
chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieDziękuję, Panie Podskarbi!
A taki jest efekt. Trochę ten herb ucierpiał ... Plus ratio quam vis
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieZnaczek bardzo ładny, jednak spróbowałbym podmienić ten herb. Może zmniejszyć jego rozdzielczość przed dodaniem go do znaczka? Bo z tego co mi się wydaje, czasem jak rozdzielczość jest zbyt duża, mogą dziać się takie rzeczy.
chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: Towarzystwo ŚZF w Warszawie
Dziękuję za dobrą radę! Wniosek o emisję został wysłany. Plus ratio quam vis
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawiePiękny znaczek! Dzięki składam za uwiecznianie widoków krainy naszej pośród świata.
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieJuż dziś o 20:00 emisja znaczka "Wyjazd na polowanie". Znaczek będzie można odebrać pod tym linkiem.
Plus ratio quam vis
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieA może jakiś znaczek z "gonitwy po RON" Szanowny Panie Kajetanie, moglibyśmy o taki poprosić?
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Stety, lub niestety tak. Dla mnie niestety, bo ani jednego nie mam. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Mogę coś przygotować w wolnej chwili. Plus ratio quam vis
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Główny Urząd Menniczy i Pocztowy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||