A ja sobie zbierałem w MBP żeby mieć za co kupić, a tu za darmo))) 2msc emisji przegapiłem, mimo że mogłem wielu do kolekcji zabraćFryderyk Orański napisał(a):Wartość jest raczej kwestia taka symboliczną. Nie pobierane są żadne środki z MBP.
Towarzystwo ŚZF w WarszawieRe: Towarzystwo ŚZF w WarszawieA ja sobie zbierałem w MBP żeby mieć za co kupić, a tu za darmo))) 2msc emisji przegapiłem, mimo że mogłem wielu do kolekcji zabrać Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawiePrzypominam wszystkim, że dziś będzie emisja znaczka ku czci 15 rocznicę tego forum (a właściwie najstarszemu zamieszczonemu tu wpisu)
Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Towarzystwo ŚZF w Warszawie
W sumie to chyba nie ma zbyt wielu okazji do wydawania w ramach MBP - chyba, że sponsoring w ramach eventów. Można byłoby się zastanowic nad jakims kantorem MBP a nasza forumowa waluta. Daniel January von Tauer-Krak
[
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieMyślę, że MBP zostawmy do zakupów międzynarodowych.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Towarzystwo ŚZF w Warszawie
wydaje mi się, że musi Wasza Wysokość poprosić o dostęp do konta Rzeczplitej w MBP, aktualnie chyba uprawniony jest Król Stanisław... Daniel January von Tauer-Krak
[
Towarzystwo ŚZF w Warszawie17 listopada oczekujemy emisję znaczka "woj. bełskie" z Serii "Województwa RON"
Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawiePrzypominam zainteresowanym o pierwszej emisji naszej serii „Województwa RON” Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Towarzystwo ŚZF w Warszawie
Już w kolekcji abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieZaiste, tak jak nigdy zbytnio nie zbierałem tak teraz pilnuje terminów.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieZnaczek pobrany. Czekamy na następne.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Główny Urząd Menniczy i Pocztowy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||