Księga Wiernych Kościoła Rotryjskiego w RONRe: Księga Wiernych Kościoła Rotryjskiego w RONNawet ja to pisałem Oczywiście lajk to tylko lajk, ale przyzna Pan, że lajkowanie 'tak ogromnego skandalu' jest przynajmniej dziwne. Zresztą, to tylko drobna uwaga, bo cały ten zarzut klonera (czy w zasadzie członka siatki klonerskiej) jest nic niewarty.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep Suwerenny Wielki Książę Toskanii etc., etc. Re: Księga Wiernych Kościoła Rotryjskiego w RONDobrze, jeśli Pan Orjon jako specjalista potwierdza i przysięga, że nie było tego i nawet jakby kardynał dreder usuwał logi z bazy danych to by to zobaczył i wychwycili to ja wycofuje w takim takie tą moją wypowiedź, to zdanie. Przepraszam. Mogłem się pomylić, niedoczytać i zapomnieć.
Drederyści też dawno powinni być w grobach lub zapaść się pod ziemię ale nadal tego nie robią. Więc daj już spokój! Koniec tej dyskusji Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Księga Wiernych Kościoła Rotryjskiego w RONWrócisz tu za parę lat i zobaczysz, jaki byłeś śmieszny, żałosny. Na razie zostaw te mikronacje i zajmij się własną edukacją, bo tego chyba najbardziej potrzebujesz. Kończę z Tobą rozmowę (nie dyskusję, bo do dyskusji się nie nadajesz) i kończę ją na własnych warunkach, a nie dlatego, że mi każesz. Pora już lulu.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep Suwerenny Wielki Książę Toskanii etc., etc. kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||