II Międzynarodowy Turniej Rycerski
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: II Międzynarodowy Turniej RycerskiJako podskarbi mogę wypłacić, tylko musiałbym wiedzieć komu i ile.
Plus ratio quam vis
Re: II Międzynarodowy Turniej RycerskiTo ci dopiero... Po dwóch latach powraca sprawa turnieju i nagród...
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: II Międzynarodowy Turniej RycerskiMości Podskarbi,
Panu Maciejowi Lisewiczowi 20 tysięcy i 120 denarów w systemie Międzynarodowego Banku Pollinu. Panu Piotrowi Jankowskiemu-12 tysięcy i 70 denarów w MBP A 8 tysięcy i 60 denarów należy się mnie (jako jedyny z tych którzy nie byli w finale wygrałem jakikolwiek pojedynek) Panie Fryderyku, chyba lepiej żeby bezprawie zostało kiedyś ukrócone niż żeby trwało wiecznie. A nie mamy przedawnienia roszczeń. (-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: II Międzynarodowy Turniej Rycerski
Mości Hetmanie, w naszym forumowym systemie nagrody zostały wypłacone. Jeśli chodzi o MBP, nie mam tam dostępu do konta państwowego. Zdaje się, że poprzedni Podskarbi je ma. Plus ratio quam vis
Re: II Międzynarodowy Turniej RycerskiBardzo dziękuję, Mości Panie Hetmanie i Panie Podkskarbi!
I przepraszam za zawracanie głowy.
Tak trochę w moim stylu. Natomiast część bitewną darujemy...
Otóż, ja te dostępy posiadam. Swoją drogą trzeba by się tym zająć, aby klucze do skarbca trafiły w Pańskie ręce. Trzeba by do Leocji list napisać. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: II Międzynarodowy Turniej Rycerski
Roszczenia mają to do siebie, że są wypłacane tym, którzy się o nie upominają. Gdyby ww. Panowie nie napisali, nagrody by przepadły. Re: II Międzynarodowy Turniej RycerskiWłaściwie, to ja się upomniałem jako dawny organizator.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Międzynarodowy Turniej Rycerski Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||