Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Zaczynamy! Proszę wysłać swoje ruchy do mnie, gdyż jestem arbitrem wszystkich pojedynkow, Pierwszy jest ten ktory jest na gorze w rycinie. Pojedynek jest do 1 trafienia.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Narazie tylko 1 osoba wyslala ruchy.
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.
A to robimy tak, że od razu wszyscy wysyłają swoje ruchy, czy najpierw 1 pojedynek od góry, i potem następne? /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Wszystkie od razu.
Rozumiem, a takim razie prześlę te moje ciosy w najbliższym czasie najpewniej jutro jak już będę miał więcej czasu wolnego. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Oddaję pojedynek walkowerem.
Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Zatem mamy wyniki czesci pojedynkow, do kolejnyxh rund przechodza Aleksy I oraz Fryderyk Oranski.
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.O ja cie, leżę w szpitalu, podniosłem się i zaglądam do ron a tu wygrana i to bez sięgnięcia po szable. To się nazywa skuteczność.
Mam pytanie czy gdzieś publikowane są wyniki tych pojedynków. Wiadomo najlepiej opis pojedynku, ale w jakiejś innej formie też by było dobrze. /-/ Jerzy IV
Tak, ale dopiero wrocilem do mojego miasta, jeszcze mam do weryfikacji okrążenia. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Międzynarodowy Turniej Rycerski III Edycja.Pojedynek Cesarz Aleksy I oraz Ksiaze Benedykt Orański:
Obaj Panowie stanęli naprzeciw siebie z bronią w ręku. Cesarz zwinnie stawiając kroki zadal cios wpierś, lecz czujny Benedykt obronił również wpiers i z świstem metalu bronie się uderzyły się w locie. Benedykt zaatakował w lic, lecz Aleksy odbił żelazo wbrew. Aleksy zaatakował nyzykiem, na co Benedykt odzpowiedzial wzerk. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Międzynarodowy Turniej Rycerski Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||