III MTR Skok koniem przez plotki.
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Nadal przy 2 zostaję
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: MTR Skok koniem przez plotki.Zmieniam na 3
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Dzisiaj 1 i 4
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Pozostaję przy 2
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: MTR Skok koniem przez plotki.Ja też zostaje przy swoim
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Wczoraj 2 I 4.
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Pozostaję przy 2
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: MTR Skok koniem przez plotki.Ja też zostaje
Re: MTR Skok koniem przez plotki.Dzisiaj ostatni dzien, bo I tak sie juz nie odnajduje z tabela...
Re: MTR Skok koniem przez plotki.To ja spadłem tylko raz czy więcej. Hah. Bo już nie wiem.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Międzynarodowy Turniej Rycerski Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||