III MTR FINAŁ
• Strona 1 z 1
III MTR FINAŁMoment ktory wszyscy czekali na polu stal Mayrycy, spozniony przybyl Fryderyk. Z szablami w reku staneli naprzeciw siebie. Maurycy atakuje wbrew, Fryderyk broni wreb, po czym atakuje wzerk i trafia swojego ojca. Pojedynek jak i główna czesc MTRu wygrywa Fryderyk Orański.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: MTR FINALNo, to gratuluję synu.
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: MTR FINALNo, to gratuluję synu.
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: MTR FINALSpecjalnie wszedłem w wątek nie od ostatniego postu ale od pierwszego aby nie zaspojlerować sobie walki i zaczynam czytać z zapartym tchem a tu to pierwszej wymianie ciosów nagle koniec. XD
No ale udało się. Wygrałem. Jestem Mistrzem. Pierwsza Szabla Rzeczpospolitej Dziękuję za walkę ojcze, szybko i po sprawie. Ładnie III edycja MTR poszła. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: III MTR FINAŁGratuluję Fryderyku wprawy we władaniu mieczem
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: III MTR FINAŁ
Niby ksiądz a jak macha szabelką /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
• Strona 1 z 1
Powrót do Międzynarodowy Turniej Rycerski Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||