Heinz-Werner Grüner napisał(a):2 kreski - frau Żalińska
1 kreska - herr Orański
Który Herr Orański — że tak się spytam?
Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanie
Który Herr Orański — że tak się spytam? Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowaniePodobne pytanie możnaby skierować do JOX Sebastiana.
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanie2 kreski — Stragan Imci Michała Jerzego Potockiego
1 kreska — Stragan Imci Maurycego Orańskiego Konto to było klonem panów Józefa Wilhelma i Michała Potockich.
Z całym szacunkiem do seniora rodu Mości Wilhelma, to jednak, tym razem jego pierworodny przygotował ciekawsze stragany. Heinz-Werner Grüner
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanieKsięciu Sebastianowi także chodziło o Imć Maurycego.
I ja także oddaję swoje głosy: 2 kreski — Sz. P. Zofia Maria Żalińska 1 kreska — J.O.X. Sebastian von Tauer Za pół godziny i trochę koniec głosowania! Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Wielmożni Państwo,
Przepraszamy za opóźnienie. Ogłaszamy wreszcie wyniki głosowania na najlepsze zdaniem odwiedzających stragany!
Zaraz za Imć Potockim znalazł się JWPan Maurycy Orański z 4 punktami W głosowaniu nie można było głosować na swój stragan lub stragan członków swoich rodzin, jednakże w ramach głosowania pominąłem powinowactwa i uwzględniałem posiadane nazwiska. Serdecznie gratulujemy zwycięzcom! Zapraszamy po nagrody pieniężne, które zostaną wypłacone ze szkatuły Tronu. Nagrody wyglądają następująco:
Gratuluję zwycięzcom, ale i gratuluję wszystkim uczestnikom! Dziękujemy za Wasze uczestnictwo w w Jarmarku Świątecznym i za Waszą obecność. Służcie dalej Rzeczypospolitej! Mamy nadzieję, że za rok jarmark będzie wspanialszy i przyciągnie jeszcze więcej wystawców i odwiedzających. W razie zauważenia błędów lub w razie uwag proszę się ze mną kontaktować. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanieWKM, panowie bracia
dziękuję za nagrodę. Chciałbym, by została ona wypłacona na konto pani Żalińskiej, jako prezent ode mnie. Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki
Re: Jarmark Świąteczny 2021 — głosowanieGratuluję zwycięzcom i wszystkim, którzy wzięli udział w jarmarku. Dziękuję Waszej Książęcej Mości za prezent. Piękny gest ze strony Jaśnie Wielmożnego.
• Strona 2 z 2 • 1, 2