Kancelaria Ludzi Sądowych
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kancelaria Ludzi SądowychFaktycznie, o woźnym zapomniałem, co już poprawiłem. Poczekać zatem musimy te kilka dni na powrót księcia.
Re: Kancelaria Ludzi Sądowych
Przepraszam za zwłokę (wyjaśniłem w wątku Nieobecności), i już jestem do dyspozycji.
Re: Kancelaria Ludzi SądowychPrzepraszam za zwłokę, w poniedziałek rusza proces.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Powracam ze swym wnioskiem. Proszę o ustanowienie mojej osoby woźnym sądowym. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Zapraszam via priv na umówienie się co do kwestii egzaminu. abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Kancelaria Ludzi SądowychNa liście ludzi sądowych jest w grupie Palestranci sądowi Pan Jan Zamoyski czyli Tymoteusz Dostojewski. Dawniej szlachcic Rzeczpospolitej. Poprzednie wcielenie znanego obecnie Henryka Ziemiańskiego-Wieniawy. Jako, że Pan Jan Zamojski dawno zmienił personalia, a następnie Tymoteusz Dostojewski został uznany za osobę zmarłą, szans na jego powrót nie ma bowiem osoba ta ma już nową tożsamość, nowe życie, to nie ma sensu utrzymywać na liście tej osoby. Wobec tego usuwamy ją z zapisów.
Przy okazji pragniemy zachęcić obywateli czy to szlachtę czy mieszczaństwo do zgłaszania się by zostać czy to Palestrantem sądowym, Woźnym, lub później Sędzią. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3