Szanowny Panie Woźny,
informuję, że zrywam poniższa umowę:
viewtopic.php?f=663&t=6881
Prosiłbym o dokonanie stosownego zapisu w księdze (np. oznaczenie jej jako zerwana czy nieaktualna).
Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat itp.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iSzanowny Panie Woźny,
informuję, że zrywam poniższa umowę: viewtopic.php?f=663&t=6881 Prosiłbym o dokonanie stosownego zapisu w księdze (np. oznaczenie jej jako zerwana czy nieaktualna). Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
ApelackaSkładam apelacje od wyroku sądu grodzkiego. Ja już mówiłem że nie jestem niczyim klonem i chce dalej pelnic swoja posluge. Tak kiedyś zalogowalem sie z teleofnu bez VPN w bibliotece Uniwersytetu Śląskiego i czy to ma już przeciwko mnie świadczyc?
o. Lucjan Fer od Matki Boskiej Sługa Boży Wikariusz w kościele pw. św. Wojciecha w Krakowie Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iPrzeniosłem apelację z działu Księgi Trybunalskiej do Gabinetu Woźnego.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Ciwun litewski Kanclerz Wielki Podkomorzy brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iZ wielkim bolem serca, skladam protestacyje o nagane szlachectwa.
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iWKM, można oskarżyć o nieaktywność i naganiać szlachectwo, trudno zaś o to ostatnie oskarżyć. Prosiłbym woźnych o dokonanie stosownego według konstytucji wpisu w księdze zapoczątkowującego rozprawę o naganę szlachectwa.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iTeż tak sądzę.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3