Szanowny Panie Woźny,
informuję, że zrywam poniższa umowę:
viewtopic.php?f=663&t=6881
Prosiłbym o dokonanie stosownego zapisu w księdze (np. oznaczenie jej jako zerwana czy nieaktualna).
Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat itp.Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iSzanowny Panie Woźny,
informuję, że zrywam poniższa umowę: viewtopic.php?f=663&t=6881 Prosiłbym o dokonanie stosownego zapisu w księdze (np. oznaczenie jej jako zerwana czy nieaktualna). Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki
ApelackaSkładam apelacje od wyroku sądu grodzkiego. Ja już mówiłem że nie jestem niczyim klonem i chce dalej pelnic swoja posluge. Tak kiedyś zalogowalem sie z teleofnu bez VPN w bibliotece Uniwersytetu Śląskiego i czy to ma już przeciwko mnie świadczyc?
o. Lucjan Fer od Matki Boskiej Sługa Boży Wikariusz w kościele pw. św. Wojciecha w Krakowie Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iPrzeniosłem apelację z działu Księgi Trybunalskiej do Gabinetu Woźnego.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iZ wielkim bolem serca, skladam protestacyje o nagane szlachectwa.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iWKM, można oskarżyć o nieaktywność i naganiać szlachectwo, trudno zaś o to ostatnie oskarżyć. Prosiłbym woźnych o dokonanie stosownego według konstytucji wpisu w księdze zapoczątkowującego rozprawę o naganę szlachectwa.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iTeż tak sądzę.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iWasza Książęca Mość,
Wnoszę o oblatowanie umowy o pożyczkę zawartą w dniu dzisiejszym między mną, a moim bratem Michałem Lubomirskim-Lisewiczem. Dokonuję także opłaty za wpis do księgi w wysokości 100 DPL. chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iPotwierdzam zawarcie umowy pożyczki.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat iSkładam wniosek o oblatowanie zakupu majątków od Skarbu Państwa.
Re: Gabinet Woźnego - miejsce składania protestacji, oblat i
chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||