WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialnyO, po raz kolejny goszczę na łamach Charcika. Redakcja mnie rozpieszcza. Zaraz pomyślę - zwłąszcza, że się nad tymi matrymonialnymi sprawami tak ściśle pochyla - że gotowa by zrobić wszystko, bym wybrankę moją porzucił dla tejże Redakcji...
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki
Re: WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialny
To niestety są bardzo nieredakcyjne klimaty, ale może kto wie, kiedyś możne najdzie nas ochota na zanurzenie się a nich.
Rozpieszcza, nie rozpieszcza, na pewno książę rozrywki dostarcza. A rozrywką trzeba się przecież dzielić z innymi.
Rozumiemy, że męskie ego jest łase na takie zainteresowanie. Ale wybranka księcia może być pewna, że przynajmniej nasza redakcja wierzy w wierność. Poza tym, czy nie byłoby żal pierścionka? Pierwsza plotkara Rzeczypospolitej Re: WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialnyA nie wiedziałam że inna niewiasta tu jest, kłaniam się oraz witam.
To prawda, nie dużo u nas niewiast, a te które są często szybko się nudzą. Taka ciekawostka miałem dwie siostry, ale jedna się okazała klonem, a druga po krótkim czasie nie wróciła. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Jestem, jestem i również serdecznie witam! I zapraszam do lektury oczywiście
Może i niewiele nas jest, ale za to jakich! (Trzeba iść w jakość, a nie w ilość).
Muszę przyznać, że to brzmi jak fabuła powieści... Pierwsza plotkara Rzeczypospolitej Re: WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialny
Jakaż to prześwięta prawda!
Re: WIELKI POWRÓT: Charcik poetycki i matrymonialnyDosyć długo czekałem na Charcika, nawet na forum się upominałem pod archiwalnym wydaniem, w końcu się doczekałem i... Się nie zawiodłem Co prawda, liczyłem na trochę więcej pikanterii, ale nie można powiedzieć, że Charcik upadł. Czekam na więcej, charcik raz na ruski rok, to za mało, ale raz na tydzień... Oj, marzenie ściętej głowy, ale jak wtedy byłoby błogo RON odwiedzać
Charciki z krytyką są najlepsze, aczkolwiek nie było ostatnio u nas żadnych kontrowersji, przynajmniej ja nie kojarzę. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
• Strona 2 z 2 • 1, 2