Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaDokonuję zakupu działek 65 i 64 i buduję na nich kamienicę.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum. Thesaurarius Magnus.
Re: Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
A byłby Pan wstanie mi tu napisać ile to łącznie kosztuje? PS. Chyba zauważyłem w pańskiej szkatule. Nie mniej na przyszłość polecam od razu tutaj mi pisać, to będzie mi łatwiej i szybciej. Co do kwestii zakupu, oczywiście odnotowuję go w księdze. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
Bardzo dziękuję! Zakup wynosił 5200 DPL. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum. Thesaurarius Magnus.
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaDokonuję zakupu:
Działki nr. 81 Działki nr. 84 Na obu działkach buduję dwa porty morskie. Suma zakupu: 37 200 DPL. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum. Thesaurarius Magnus.
• Strona 2 z 2 • 1, 2