Maurycy Orański napisał(a):Chyba rycerz, a co?
Próbowałem odgadnąć i ciekawy byłem.
Zasady rozgrywki
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Zasady rozgrywki
Próbowałem odgadnąć i ciekawy byłem. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
O proszę tatarzy próbowali nas zinfiltrować Nie z Rzeczpospolitą takie numery /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Mielismy za nisko postawionych informatorów. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Dalibyście bo milionie to może byśmy zdradzili hasło... /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Zasady rozgrywkiWcale nie byłby podejrzany przelew "wrogu" na 1mln DPL, taki najlepiej zatytuowany jako dobry przyjacielski gest.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Przelew za granicznego cypryjskiego konta o nazwie Kozaczek123 /-/ Jerzy IV
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Zasady rozgrywkiCyyypryjskiego?
Synu, będziesz musiał uiścić "malutki" podateczek od tego przelewu. Do kasy Korony Jerozolimy. Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Mości Hetmanie, proszę już rąk nie zacierać tak, nikt takiego przelewu narazie nie robi... Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3