Rozkazy tatarskie
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Rozkazy tatarskieMa Pan dc żebym mógł mapki łatwiej przesyłać?
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Rozkazy tatarskieCzy dc to discord?
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rozkazy tatarskieZainstalowałem właśnie. benetyktkrakowski to mój nick
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rozkazy tatarskieHrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Rozkazy tatarskieJuż się dołączyłem
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rozkazy tatarskieWysłałem kanałem prywatnym na discordzie mapy.
Re: Rozkazy tatarskieGrupy są 3. Prawa, Srodek i Lewa.
Nazwy mało oryginalne ale ułatwiają sprawę. Prawa i środek uderza na Kryłow. A lewa powinno czekać narazie. Co Pan na taki plan dzialania? Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Rozkazy tatarskieMoże lewą zaangażować w atak na Bracław? I tam by się okopali po zajęciu miasta. Co Wasza Królewska Mość sądzi?
A co do ataku na Kryłow to jestem jak najbardziej za abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Rozkazy tatarskieCiezko bedzue z Braclawiem, wiem ze tam sa jednostki Rzplitej i ciezko bedzie zajac.
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3