|
Tutaj możesz się przedstawić 
przez C.P.S.M » 04 wrz 2022, 19:47
Salve!
Salves Civies Serenissima Res Publica! Jestem Camillus Plautius Scaevola Magnus z Tyrencji, raczej nie wiem czy ktoś już kojarzy takie odległe czasy ale jestem twórcą i dawnym obywatelem Tyrencji. Przybyłem tu na zaproszenie virum Samuela Radziwiłła. Sam jeszcze nie wiem czego szukam ale rozglądam się po nacjach i szukam swojego miejsca bądź, czegoś gdzie mógłbym umieścić swoje dziedzictwo.
-
-
- Chłop

-
przez Konrad Radziwiłł » 05 wrz 2022, 08:07
Witam w RON.
Król Polski, Wielki Książę Litewski Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski, Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc.
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 4
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Porucznik
- Wykształcenie: Oficer
przez C.P.S.M » 06 wrz 2022, 18:24
Dziękuje za powitanie! Może i mógłbym coś tam porobić i u was ale jak kocham i mam specjalizację z historii Nowożytnej Polski tak nie wiem czy by mi to nie zabiło tej pasji  Pomyślę o tym, poczytam. Zobaczę może jakieś decyzje zapadną.
-
-
- Chłop

-
przez Friedrich von Baden » 06 wrz 2022, 20:40
Witam jako gość
/-/ Friedrich III. Großherzog von BadenPoseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM Ambasador Nadzwyczajny i Pełnomocny CN w RON 
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez C.P.S.M » 08 wrz 2022, 17:00
Stefan II Daniel napisał(a):Witamy!
Najniższe ukłony dla Suwerena Korony Najjaśniejszej Rzeplitej!
-
-
- Chłop

-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Przedstaw się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|