Chciałbym wszystkich zaprosić do Urbino na uczte, która odbędzie się po obraniu nowego Króla. Przewidziane są po uczcie zabawy.
Konrad Radziwiłł
Zaproszenie na ucztę!
• Strona 1 z 1
Zaproszenie na ucztę!Chciałbym wszystkich zaprosić do Urbino na uczte, która odbędzie się po obraniu nowego Króla. Przewidziane są po uczcie zabawy.
Konrad Radziwiłł Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Zaproszenie na ucztę!Z chętnością przybędę.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Zaproszenie na ucztę!Jak tak będzie ciężko szło z obraniem nowego monarchy, to będziemy bardzo głodni
Re: Zaproszenie na ucztę!Bardzo dziękuję za zaproszenie
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: Zaproszenie na ucztę!Jakby ktoś nie miał się gdzie zatrzymać to zapraszam do mojego pałacu
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: Zaproszenie na ucztę!Ja skorzystam z noclegu gdyż z Urbino do Bobrujska droga daleka.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Zaproszenie na ucztę!Skoro na elekcje wrócimy dopiero za tydzień, zapraszam do Gniezna na uczte! Jeżeli nam starczy czasu to potem będzie część festynowa, która odbędzie się w Urbino.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Zaproszenie na ucztę!Impreza zamknięta dla szlachty, czy nieco bardziej zliberalizowana niż Sejm Elekcyjny?
Re: Zaproszenie na ucztę! Dla wszystkich.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Zaproszenie na ucztę!Myślałem nad rzuceniem (prawie) wszystkiego i wyjechaniem w v-Bieszczady (mam kawałeczek w ramach mojego majątku ), ale chyba na razie pojadę do Gniezna. Zamiast uciec do głuszy, na razie mogę się z Państwem w Gnieźnie spotkać.
Przypuszczam, że JWPan Interrex was ugości.
O właśnie. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
• Strona 1 z 1