Chciałbym wszystkich zaprosić do Urbino na uczte, która odbędzie się po obraniu nowego Króla. Przewidziane są po uczcie zabawy.
Konrad Radziwiłł
Zaproszenie na ucztę!
• Strona 1 z 1
Zaproszenie na ucztę!Chciałbym wszystkich zaprosić do Urbino na uczte, która odbędzie się po obraniu nowego Króla. Przewidziane są po uczcie zabawy.
Konrad Radziwiłł Król Polski, Wielki Książę Litewski Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski, Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc. ![]()
Re: Zaproszenie na ucztę!Z chętnością przybędę.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Zaproszenie na ucztę!Jak tak będzie ciężko szło z obraniem nowego monarchy, to będziemy bardzo głodni
![]()
Re: Zaproszenie na ucztę!Bardzo dziękuję za zaproszenie
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Zaproszenie na ucztę!Jakby ktoś nie miał się gdzie zatrzymać to zapraszam do mojego pałacu
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski admirał królewskiej floty koronnej ![]()
Re: Zaproszenie na ucztę!Ja skorzystam z noclegu gdyż z Urbino do Bobrujska droga daleka.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Zaproszenie na ucztę!Skoro na elekcje wrócimy dopiero za tydzień, zapraszam do Gniezna na uczte! Jeżeli nam starczy czasu to potem będzie część festynowa, która odbędzie się w Urbino.
Król Polski, Wielki Książę Litewski Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski, Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc. ![]()
Re: Zaproszenie na ucztę!Impreza zamknięta dla szlachty, czy nieco bardziej zliberalizowana niż Sejm Elekcyjny?
![]() Re: Zaproszenie na ucztę!![]() Król Polski, Wielki Książę Litewski Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski, Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc. ![]()
Re: Zaproszenie na ucztę!Myślałem nad rzuceniem (prawie) wszystkiego i wyjechaniem w v-Bieszczady (mam kawałeczek w ramach mojego majątku
![]()
Przypuszczam, że JWPan Interrex was ugości. ![]()
O właśnie. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz p.o. Kanclerza Wielkiego Kasztelan brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
• Strona 1 z 1