Kajetan Sikorski napisał(a):Moja propozycja strony tytułowej jest następująca:
Uważam Waszą propozycję za bardzo ładną, estetyczną i zdecydowanie lepszą niż moją.
Otwarta Księga Poezji — informacjaRe: Otwarta Księga Poezji — informacja
Uważam Waszą propozycję za bardzo ładną, estetyczną i zdecydowanie lepszą niż moją. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaJestem pod wielkim wrażeniem wykonania tego tomiku zbierającego wszystkie wiersze. Naprawdę piękne dzieło.
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: Otwarta Księga Poezji — informacja
Dziękuję Szanowny Fryderyku Plus ratio quam vis
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaPiękne dzieło, Panie Kajetanie!
Już kiedyś miałem chęć zrobienia jakiegoś takiego nowego zbioru, ale no nie ziściło się to. Gratuluję pomysłu i wykonania. To teraz może by warto to rozpropagować w kraju i za granicą. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Dziękuję, choć to zasługa głównie naszych twórców Nasunął mi się pomysł przy okazji, coby zorganizować konkurs i wybrać najlepszy utwór w każdej dziedzinie. Dostrzegam wśród wszystkich wierszy kilka perełek, które są godne szczególnego wyróżnienia. Co inni na to? Plus ratio quam vis
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaTaki konkurs to ciekawy pomysł, myślę że warto zrobić.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaPopieram, niezły pomysł.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaWróćmy do tego pomysłu! Trzeba by zorganizować konkurs na najlepsze utwory w danych kategoriach!
A na dodatek ciekawie by zorganizować nowy konkurs poetycki. Chociaż... król ostatnio zorganizował konkurs rymowanej i nie spotkał się z szerszym odzewem. Ale kto wie... Może się uda. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Otwarta Księga Poezji — informacjaWpłynęło parę prac i myślę, że można powtórzyć, ja proponuje zrobić, żeby było ograniczenie tematyczne np "zlota Polska jesien", albo przynajmniej dwie kategorie.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
To prawda, był konkurs i większość go zignorowała. Osobiście bardzo mnie coś takiego demotywuje, niemniej jeśli waćpan nalega, możnaby coś jeszcze zorganizować... kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Dziedziniec Uniwersytecki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
||