Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaDokonuję zakupu działek 65 i 64 i buduję na nich kamienicę.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
A byłby Pan wstanie mi tu napisać ile to łącznie kosztuje? PS. Chyba zauważyłem w pańskiej szkatule. Nie mniej na przyszłość polecam od razu tutaj mi pisać, to będzie mi łatwiej i szybciej. Co do kwestii zakupu, oczywiście odnotowuję go w księdze. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Bardzo dziękuję! Zakup wynosił 5200 DPL. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaDokonuję zakupu:
Działki nr. 81 Działki nr. 84 Na obu działkach buduję dwa porty morskie. Suma zakupu: 37 200 DPL. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaJako, że mam prawo edycji własnego postu, dokonałem zapisu w księdze. Proszę jeszcze sprawdzić, czy przez senność nie pomyliłem się i czy wszystkie działki jakie kiedykolwiek tu kupiliście są zapisane.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Wszystko sie zgadza, bardzo dziękuję Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Nie widzę w spisie informacji, że działka 72 komuś należy. Jak rozumiem, jest wolna. Więc, kupuję je) Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego Herold Wielki kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Księga Notarialna Miasta Fort Jakuba
W tak zwanym między czasie stałem się szlachcicem, dlatego musiałem sprzedać działkę z portem morskim. Oczywiście postaram się jeszcze dziś zanotować zakup działki nr. 72 /-/ Jerzy IV
Re: Księga Notarialna Miasta Fort JakubaI to super wiadomość (ja o szlachectwie i o wolności działki). Kupuję działkę i buduję port morski. Razem 18600 DPL W Szkatule odnotowałem. Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego Herold Wielki kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]()
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3