Szanowni,
Czy podoba Wam się aktualna skórka (styl) forum?
Osobiście nie kojarzy mi się ona w żaden sposób z sarmacką Rzecząpospolitą Obojga Narodów, i nie ukrywam, że chętnie wymieniłbym ją na cokolwiek innego. Co Szanowni Państwo na to?
Skórka forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Skórka forumSzanowni,
Czy podoba Wam się aktualna skórka (styl) forum? Osobiście nie kojarzy mi się ona w żaden sposób z sarmacką Rzecząpospolitą Obojga Narodów, i nie ukrywam, że chętnie wymieniłbym ją na cokolwiek innego. Co Szanowni Państwo na to? (-) Michał apo Zep
Książę Surmenii
Re: Skórka forumPrzyzwyczailiśmy się do tej naszej zieleni, aczkolwiek trzeba być otwartym na zmiany, a w szczególności na te, które idą w dobrym kierunku.
(Czyżby Biskupa Sforzę Skarland zainspirował do poruszenia tego tematu? ) (-) Karol Radziwiłł Książę na Oporowie i Niedzicy Re: Skórka forumOj tak, Skarland zainspirował Ekscelencję
Mnie obecna skórka się podoba. Coś bardziej... sarmackiego, ociekającego złotem, chyba by mnie przyprawiło o oczopląs Ale oczywiście chętnie poznam zdanie większości i jak coś to zmienię /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: Skórka forumPanowie Bracia
Ja się na tym nie znam, ale podbałyby mi się drewniane deski- bale, takie jak były we dworkach. A może trzeba by to podzielić na część pałacową i część dworską. Ale mówię to jako kompletny laik Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: Skórka forumCóż, zmiany w Skarlandzie przyprawiły mnie o tachykardię jedynie
Ja myślałem o czymś, co od razu kojarzyłoby się z Sarmacką Rzeczpospolitą, wiecie Panowie, coś takiego eleganckiego, bogatego, ale i stonowanego. (-) Michał apo Zep
Książę Surmenii
Re: Skórka forumPodobnie, jak Jego Królewskiej Mości i księciu Sforzy - mnie również się podoba obecna .
/-/ Pius IV
Re: Skórka forumJego Miłość i Mój umiłowany Ojciec wyrazili raczej obojętność niż euforię
Co powiecie na to: http://demo.phpbb3styles.net/Harry_Pott ... c8017c4d32 (-) Michał apo Zep
Książę Surmenii
Re: Skórka forumIdealna <3 Wobec zmiany skórki na powyższą, powołam w najbliższym czasie I Szwadron Jazdy im. Albusa Dumbledora! ^^
/-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4