WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUW tym miejscu można składać wnioski do Podskarbiego Wielkiego o zakup majątku.
(-) Karol Radziwiłł Książę na Oporowie i Niedzicy Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWielmożny Panie Podskarbi
Pragnę zakupić 30 wsi do majątku Białobrzegi z tym że do folwarku Stromiec 15 wsi do folwarku Wyśmierzyńce 15 wsi Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWielmożny Panie Podskarbi
Pieniądze zostały wysłane Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUSzlachetny Panie Hetmanie, na konto Skarbu Państwa nic nie dotarło.
Czyżby jakowiś rabusie napadli na konwój? Ma Pan wieści od swych ludzi? /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWiemożny Panie Podskarbi
Zamist do skarbca pojechali do administracji i wrócili. Ponownie ich wysyłam, przepraszam za utrudnienia Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKU
Cena zamku Malbork to 2000 DPL, a majątku Szczytno to 300 DPL. Proszę brata o wpłacenie do skarbu. (-) Albert Karol Medycejski i Zep
Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWielmożny Panie Podskarbi
Przesłałem pieniądze za majątek Szczytno, W sprawie Malborku skontaktowałem się W.P. Trzaską-Chojnackim Andream von Salza
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie strażnik wendeński Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKU
Bracie, jam nie żaden podskarbi, jeno skromny szlachcic - rezydent skarbu. Pieniądze wysłane przez Brata dotarły. Proszę, moderatora o dopisanie Szczytna do majętności W.Pana Andreama Fratrema w Księdze Ziemian. (-) Albert Karol Medycejski i Zep
Re: WNIOSKI - ZAKUP MAJĄTKUWielmożny Panie Rezydencie
Pieniądze za majątek Malbork przesłałem, proszę majątek zapisać na rzecz Andream von Salza Wielkiego Mistrza Zakonu Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie . Jest to mój dar dla Andream von Salza Andrzej Trzaska-Chojnacki
Komtur Dyneburga Zakony Kawalerów Mieczowych kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Księga Ziemian Rzeczpospolitej Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||